POLTTOLEIKKAAJA

Polttoleikkaaja on raskaan teollisuuden alan materiaalinkäsittelyn ammattilainen, joka leikkaa, purkaa ja paloittelee polttoleikkausvälineillä materiaalia purkukohteissa tai romupihoilla.

Polttoleikkaaja hyödyntää työssään Happipeitsiä tai Harris polttoleikkaus välineitä. Happipeitsien avulla ruostumaton teräs, valurauta ja muu vaikeasti käsiteltävä materiaali saadaan leikattua tarvittavaan kokoon. Happipeitsi on erittäin tehokas työkalu pilkkomaan asioita paloiksi. Harris polttoleikkauksen avulla polttoleikkaaja työstää jopa 300 mm:n terästä.

Tilaa polttoleikkaajat kohteeseen helposti, nopeasti ja luotettavasti. Ammattitaitoinen polttoleikkaajien vuokratyövoima suoraan kohteeseen vuosien kokemuksella.

Tehokkaat happipeitset teollisuuden käyttöön

Erilaiset metallien muotoonleikkausmenetelmät muodostavat olennaisen tärkeän osan Suomen metalliteollisuuden vahvasta perustuksesta. Yhteisnimitys edellä mainituille menetelmille on terminen leikkaus. Telakkateollisuus ja raskaampi metalliteollisuus sekä purkuteollisuus ovat yleensä polttoleikkauksen tärkeimpiä käyttäjiä

Happipeitsi on tehokas työkalu, kun halutaan leikata esimerkiksi ruostumatonta terästä, paksua valurautaa ja muita ylisuuria materiaalikappaleita. Happipeitsen avulla voidaan jopa käsitellä betonia ja kiveä. Yleensä kun muut keinot ovat vähissä niin happipeitsien avulla saadaan homma hoidettua.

Happipeitsi on tehty hitsatusta teräsputkesta, joka on täytetty teräslangoilla. Peitsi liitetään kahvaan, johon johdetaan letkun kautta happea tankista tai pullosta. Happipeitset ovat 3 metriä pitkiä ja ovat halkaisijaltaan 16 mm. Putken seinämävahvuus on 1,5 mm. Jokainen putki on täytetty 25 teräslangalla joiden halkaisija on 2 mm.

Tilaa teollisuuskäyttöön soveltuvat happipeitset!

Polttoleikkaus / Wikipedia

TILAA HAPPIPEITSET JA VÄLINEET

Soita heti tai jätä soittopyyntö ja me soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian, kirjoita tekstiviesti tai lähetä sähköpostia.

POLTTOLEIKKAAJA HOITAA

  • Ruostumatonta terästä
  • Isot valut
  • Valurautaa
  • Kiveä
  • Betonia
  • Rakennusten purkutyöt
  • Yhteensä kymmenien vuosien romu- ja metallialan kokemus takaa sen, että kauttamme saa luotettavasti happipeitset kaikenlaisiin tarpeisiin sekä jälleenmyyjille että suoraan alan toimijoille.

    Mia Rantamäki Happipeitset.FI

MIKSI POLTTOLEIKKAAJAT KANNATTAA TILATA JUURI MEILTÄ?

Nopeat toimitukset

Voimme sopia aikataulut joustavasti ja tarvittaessa edetä ripeälläkin aikataululla. Älä aikaile kysyä lisää.

Luotettava yhteistyökumppani

Vuosia jatkunut yhteistyö saman yhteistyökumppanin kanssa varmistaa tehokkaat prosessit ja toimintamallit.

Asiakaspalvelu

Olemme kotimainen yritys ja haluamme panostaa joustavaan palveluun joka tilanteessa

Tilausmäärät tarpeen mukaan

Ota yhteys ja tilaa sinun tarpeeseen sopivat työkalut, välineet sekä ratkaisut.

Asiakastyytyväisyys

Happipeitset, polttoleikkaajat ja Harrikset suomalaiseen teollisuuteen jo vuosikausien ajan. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää.

Helppo tilata

Ratkaisemme kaikki polttoleikkaustarpeenne helposti ja nopeasti.

Olemme toimittaneet polttoleikkausta ja purkutöitä varten vuokratyövoimaa vuodesta 2005 alkaen. Asiakkaamme osaavat arvostaa helppoutta, korkeaa työmoraalia ja motivaatiota sekä kestäviä asiakassuhteita.

Polttoleikkaajat helposti, joustavasti, luotettavasti