HAPPIPEITSI

Happipeitsi on raskaan teollisuuden käyttämä tehokas työkalu.

Happipeitsin avulla ruostumaton teräs, valurauta ja muu vaikeasti käsiteltävä materiaali saadaan leikattua tarvittavaan kokoon. Happipeitsi on erittäin tehokas työkalu pilkkomaan asioita paloiksi.

Tilaa happipeitset ja helposti, nopeasti ja luotettavasti. Nopeat tehdastoimitukset suoraan kohteeseen vuosien kokemuksella.

Tehokkaat happipeitset teollisuuden käyttöön

Erilaiset metallien muotoonleikkausmenetelmät muodostavat olennaisen tärkeän osan Suomen metalliteollisuuden vahvasta perustuksesta. Yhteisnimitys edellä mainituille menetelmille, kuten myös happipeitsaamiselle on terminen leikkaus. Telakkateollisuus ja raskaampi metalliteollisuus sekä purkuteollisuus ovat yleensä polttoleikkauksen tärkeimpiä käyttäjiä

Happipeitsi on tehokas työkalu, kun halutaan leikata esimerkiksi ruostumatonta terästä, paksua valurautaa ja muita ylisuuria materiaalikappaleita. Happipeitsen avulla voidaan jopa käsitellä betonia ja kiveä. Yleensä kun muut keinot ovat vähissä niin happipeitsien avulla saadaan homma hoidettua.

Happipeitsi on tehty hitsatusta teräsputkesta, joka on täytetty teräslangoilla. Peitsi liitetään kahvaan, johon johdetaan letkun kautta happea tankista tai pullosta. Happipeitset ovat 3 metriä pitkiä ja ovat halkaisijaltaan 16 mm. Putken seinämävahvuus on 1,5 mm. Jokainen putki on täytetty 25 teräslangalla joiden halkaisija on 2 mm.

Tilaa teollisuuskäyttöön soveltuvat happipeitset!

Polttoleikkaus / Wikipedia

TILAA HAPPIPEITSET JA VÄLINEET

Soita heti tai jätä soittopyyntö ja me soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian, kirjoita tekstiviesti tai lähetä sähköpostia.

HAPPIPEITSILLÄ HOIDAT

  • Ruostumatonta terästä
  • Isot valut
  • Valurautaa
  • Kiveä
  • Betonia
  • Rakennusten purkutyöt
  • Yhteensä kymmenien vuosien romu- ja metallialan kokemus takaa sen, että kauttamme saa luotettavasti happipeitset kaikenlaisiin tarpeisiin sekä jälleenmyyjille että suoraan alan toimijoille.

    Mia Rantamäki Happipeitset.FI

MIKSI HAPPIPEITSIÄ KANNATTAA TILATA JUURI MEILTÄ?

Nopeat toimitukset

Toimitukset ripeällä aikataululla. Älä aikaile tilata.

Luotettava yhteistyökumppani

Vuosien yhteistyö saman yhteistyökumppanin kanssa varmistaa tilausvarmuuden.

Asiakaspalvelu

Olemme pieni yritys ja haluamme panostaa joustavaan palveluun joka tilanteessa

Tilausmäärät tarpeen mukaan

Ota yhteys ja tilaa sinun tarpeeseen sopivat työkalut, välineet sekä ratkaisut.

Asiakastyytyväisyys

Happipeitset, polttoleikkaajat ja Harrikset suomalaiseen teollisuuteen jo vuosikausien ajan. Asiakastyytyväisyys on meille tärkeää.

Helppo tilata

Meidän kauttamme on helppo tilata tarvittava määrä.  Ratkaisemme kaikki happipeitsitarpeenne helposti ja nopeasti.

Olemme toimittaneet polttoleikkausta varten satojatuhansia happipeitsiä vuodesta 2005 alkaen. Asiakkaamme osaavat arvostaa laatua, nopeita toimituksia sekä kestävää asiakassuhdetta.

Happipeitset helposti, joustavasti, luotettavasti